ÜNİVERSİTEDEN » Gümüşhane Üniversitesinde ’’BESYO GAME’’ yarışması düzenlendi
13 Ocak 2022 Perşembe

Beden Eğitimi ve SPOR Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri ‘’BESYO GAME’’ isimli yarışması düzenledi. Yarışmada 4 Farklı oyun oynandı ve finalde yarışmayı kazanan 4 öğrenciye hediyeleri verildi.

HABER:Kalender Demir

Beden Eğitimi ve SPOR Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri Halit Hamderi, Emine Akçay, Soner Öztürk, Figen Çelik, Emin Demir ders kapsamında DOÇ. DR. Yeşim Bayraktaroğlu koordinatörlüğünde12 Ocak Çarşamba günü BESYO kapalı spor salonunda ‘’BESYO GAME’’ isimli yarışması düzenledi. Yarışmaya yüksekokul öğrencileri katıldı. Yarışmada kırmızı yeşil ışık oyunu, Halat çekme, Renkli Fasulyeler oyunu ve finalde şeker oyunu oynandı.

‘Yarışmanın genel teması Squid Game isimli diziden alındı’

Organizasyon hakkında bilgi veren yarımadan sorumlu JBESYO öğrencisi Halit Hemderi’’Organizasyonun genel teması yabancı bir diziden alınarak ve yarışma 4 etaptan oluşturularak faaliyete geçirilmiştir. Oyunumuz 'Kırmızı Işık Yeşil Işık' oyunuyla start aldı. Bir sonraki 'Halat Çekme' oyununu 20 kişinin katılımıyla gerçekleştirdik. Ardından kalan 10 kişiyle 3. etap olan 'Renkli Fasulyeler' oyunumuzu gerçekleştirdik. Kalan 5 yarışmacıyla final etabı olan 'Şeker Oyunu' ile oyunumuzu sonlandırdık.‘’ dedi.

Final sonunda yarışmayı kazanan dört öğrenciye hediyeleri organizasyondan sorumlu koordinatör DOÇ. DR. Yeşim Bayraktaroğlu tarafından verildi