KÜLTÜR-SANAT » “Bir Durum Bir Çıkış” Resim Sergisi
7 Ekim 2020 Çarşamba

Gümüşhane Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü Öğr. Gör. Serkan Toksoy, yağlıboya resim çalışmalarını Gümüşhane Üniversitesi Kongre ve kültür Merkezi Sergi Salonunda sanatseverlerin beğenisine sundu.

HABER / FOTOĞRAF:  VEHBİ DEMİR

Gümüşhane Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü Öğr. Gör. Serkan Toksoy, yağlıboya resim çalışmalarını Gümüşhane Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Sergi Salonunda sanatseverlerin beğenisine sundu. Sergide on beş yıllık bir süreçte ortaya çıkarılan on beş çalışma yer alıyor. Pazartesi başlayan  “Bir Durum Bir Çıkış” adlı resim sergisi Pazar gününe kadar devam edecek.

BİR BAŞLANGICA DÂHİL OLMAK

Ressam Toksoy “Bir Durum Bir Çıkış” adlı resim sergisinin esin kaynağını ve temasını şu sözlerle ifade ediyor: “’Sınır, bir şeyin bittiği değil, bilakis bir şeyin vücut bulmaya başladığı yerdir’ der Martin Heidegger. Fakat o sınırı aşmak gerekir bazen. İyi ya da kötü bir durumu var eden sınırdan çıkabilirsek tam zıt bir durumu oluşturan sınırlar karşılayabilir bizi. Belki bir şeyler bulabileceksiniz kendinizden belki de hiçbir şey ya da her şey uzak bir ihtimal...”