ÜNİVERSİTEDEN » Kadınlar Gününe Özel Reklam Filmi Çekildi
10 Mart 2020 Salı

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya Merkezi GİF Ajans uygulama biriminde görev yapan öğrenciler ve akademisyenler tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel çekilen reklam filmi izleyicilerin beğenisini topladı.

HABER/FOTOĞRAF: VEHBİ DEMİR ÖZCAN KILIÇ

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesinde, Koordinatörlüğünü Arş. Gör. Tuğçe Aydoğan Kılıç’ın yaptığı GİF Ajans uygulama biriminde görev yapan öğrenciler ve akademisyenler tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel reklam filmi çekildi.  8 Marta Dünya Kadınlar Günü’nde yayınlanan reklam filmi izleyicilerin beğenisini topladı. Aynı birimde çalışan öğrenciler tarafından gerçekleşen bir diğer sürpriz ise kadın akademisyenlerin kapısına zarf içinde mesaj bırakarak kadınlar gününün kutlanması oldu.

"KADINLARIN DEĞERİNİN DAHA ÇOK BİLİNMESİ ÜMİDİNİ TAŞIYORUZ"

Reklam filmine ilişkin değerlendirmede bulunan GİF Ajans birimi koordinatörü Arş. Gör. Tuğçe Aydoğan Kılıç, “Evinde anne, iş yaşamında aktif katılım gösteren çalışan, dünyanın her noktasında emeği olan ve dokunduğu yeri güzelleştiren kadınların mana ve önemi üzerinde durmak için fırsat sunan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi GİF Ajans birimi olarak güçlü kadınlarımızın başrol olduğu bir reklam filmi yayınladık. Kendine inancı ve yeteneğiyle her gün yeni başarılara imza atan kadınların yeteneğinin ve değerinin daha çok bilinmesi ümidini taşıyoruz. ‘Kadın’ kelimesinin dünyada cesaret, azim, başarı, sevgi, emek, eşitlik kelimeleri ile yan yana anılması ve toplumsal, ekonomik her alanda kadının ışıltısının görülmesini dileyerek, hayata derinlik katan tüm kadınların 8 Mart Kadınlar Günü kutlu olsun” şeklinde konuştu.