ÜNİVERSİTEDEN » Öğrenciler Grup Canca Konseri İle Eğlendi
20 Aralık 2019 Cuma

Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ve Grup Canca’nın sahne aldığı konser programı Kongre Merkezi’nde yapıldı.

Konser öncesinde halen devam eden Üniversitelerarası Basketbol 2. Lig Müsabakalarına katılan takımlara üniversitemiz tarafından yemek ikramında bulunuldu. Yemeklerin ardından konser alanına geçen öğrenciler gece boyunca Grup Canca tarafından söylenen şarkılara eşlik etti. Gümüşhane Üniversitesi Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’in de izlediği konser Gümüşhane Üniversitesi halk oyunları ekibinin gösterisi ve yerel sanatçıların söylediği yöresel türkülerle birlikte sona erdi.

Coşkulu geçen konser hakkında Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu spor salonunda çevre üniversitelerimizden gelen 14 basketbol takımı ile Üniversitelerarası Basketbol 2. Lig Müsabakaları yapılıyor. Müsabakalar devam ederken Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımızın organize ettiği eğlence programı ile bu takımlarımıza ve öğrencilerimize moral ve kaynaşma ortamı sağlanmış oldu. Organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve bu güzel konserde şarkılarıyla bizlere unutulmaz bir gece yaşatan Grup Canca ekibine, halkoyunları ekibimizile yerel sanatçılarımıza teşekkür ediyorum” açıklamalarına yer verdi.