KÜLTÜR-SANAT » GÜ Tiyatro Kulübü ‘‘Quo Vadis’’ adlı tiyatro oyununu sergiledi
19 Aralık 2019 Perşembe

Gümüşhane Üniversitesi Tiyatro kulübü tarafından hazırlanan  ‘‘Quo Vadis’’isimli tiyatro oyunu Gümüşhane Üniversitesi kongre merkezi salonunda  sergilendi.

HABER: Cüneyt Furkan Şahin, Kalender Demir, Abdullah Kaya

Gümüşhane üniversitesi tiyatro kulübü danışmanı İngiliz Dili ve Edebiyatı Arş. Gör. Oğuz Han Karahan tarafından hazırlanan ‘‘Quo Vadis’’ isimli tiyatro gösterisi Gümüşhane Üniversitesi kongre merkezinde örgencilerin gösterimine sunuldu. Çaresizlik konusu üzerinde durulan tiyatro gösterimine örgenciler yoğun ilgi gösterdi.

Tiyatro gösterisinde çaresizliği anlatan ‘‘Bir Delinin Hatıra Defteri, Martı, Atina’lı Timon, Ağzı Çiçekli Kadın, Hamlet, Küçük Burjuvalar, Kadınlar, Ful Yaprakları, Cyrano de Bergerac, Godot’u Beklerken’’ gibi oyunlarından kesitler sergilendi.

Öğrencilerin keyifli zaman geçirdiği etkinliğin sonunda Gümüşhane Üniversitesi Tiyatro Kulübünü oyuncularıöğrencilerden gelen soruları cevapladığı mini bir söyleşi programı ve oyuncuların hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.