SPOR » Üniversiteler arası basketbol turnuvası başladı
18 Aralık 2019 Çarşamba

Gümüşhane Üniversitesi’nin ev sahipliğinde tertiplenen Üniversiteler arası Basketbol Turnuvası 2. Lig müsabakaları Gümüşhane Üniversitesi BESYO spor salonunda başladı.

HABER: Cüneyt Furkan Şahin

Her yıl düzenlenen Üniversiteler arası kadın-erkek basketbol turnuvası bu yıl Gümüşhane Üniversitesi ev sahipliği yaptı. Turnuva erkeklerde 9 kadınlarda 6 üniversitenin katılımıyla BESYO spor salonunda 16 Aralık Pazartesi başladı.

Turnuvaya erkeklerde ev sahibi Gümüşhane Üniversitesi ile birlikte Muş Alparslan Üniversitesi, Ordu Üniversitesi, Erzincan Üniversitesi, Ardahan Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi Kadınlar da İse ev sahibi Gümüşhane Üniversitesi, Ardahan Üniversitesi, Ordu Üniversitesi, Batman Üniversitesi, İnönü Üniversitesi ve Siirt Üniversitesi katıldı.

Üniversitenin BESYO spor salonunda Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gümüşhane Üniversitesi erkek ve Ardahan Üniversitesi erkek takımının maçıyla başlandı. Müsabaka öncesi takım kaptanlarını tebrik eden üniversite rektörü Prof. Dr Halil İbrahim Zeybek, ilk karşılaşmanın başlama topunu attı. 16 Aralık Pazartesi başlayan turnuva 20 Aralık Cuma gününe kadar devam edecek.