ÜNİVERSİTEDEN » Gazetecilik Bölümü tanıtım filmi çekimleri başladı
28 Ekim 2019 Pazartesi

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya Merkezi Uygulama Birimlerinin koordinatör hocaları ve birimlerde aktif rol alan öğrencilerle birlikte Gazetecilik Bölümü tanıtım filmi çekimlerine başlandı.

Haber/Fotoğraf: Fevzi Koç

Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emre Ş.Aslan ve Arş. Gör. Said Tuğcu yönetmenliğinde Gazetecilik Bölümü tanıtım filmi çekimleri başladı. Tanıtım filminin kameramanlığını Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü son sınıf öğrencisi Mehmet Emin Yücel üstlendi. Tanıtım filmi kapsamında uygulama birimlerinin tanıtımları ön plana çıkarıldı. Gif Haber, Haber Merkezi, Kampüs-FM ve Tasarım Biriminin faaliyetleri de tanıtım filmlerinde yer aldı.

Çekimlerine başlanılan tanıtım filmi 01 Kasım 2019 tarihinde Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Amfi Salonunda yapılacak oryantasyon etkinliğinde yayınlanacak.