ÜNİVERSİTEDEN » Medya Merkezi Tanışma Partisi Düzenledi
25 Ekim 2019 Cuma

İletişim Fakültesi Medya Merkezi uygulama birimlerinde çalışan öğrencileri kaynaştırmaya yönelik o düzenlenen tanışma partisinin bu yıl üçüncüsü gerçekleştirildi.

Haber: Cüneyt Furkan Şahin - Ömer Yıldızcı

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde bulunan Medya Merkezi birimlerinde çalışan öğrencilere yönelik olarak 25 Ekim Cuma günü tanışma partisi düzenlendi. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen tanışma partisinde Haber Merkezi, Gif Haber, Gif Ajans, Kampüs FM, Film Atölyesi, Gün TV, İletişim ve Organizasyon Tasarım ile Sosyal Sorumluluk ve Proje uygulama birimleri koordinatörlerinin eşliğinde birimlerde görev alan öğrenciler bir araya geldi. Etkinliğe katılan öğrenciler etkinlik kapsamında çok eğlendiklerini belirterek tekrarının yapılacağı zamanı heyecanla beklediklerini dile getirdiler. Etkinlikte konuşan İletişim ve Organizasyon Birim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Kaan Gez, “Bu sene biraz gecikmeli olsa da yapmaya çalıştık. Bu yıl etkinliğin üçüncüsünü düzenledik. Etkinliğin amacı birim çalışanlarının tanışması ve kaynaşmasıdır” dedi. Yapılan açılış konuşmasının ardından öğrenciler canlı müzik ve aperatifler eşliğinde etkinliğin tadını çıkardı.