İLETİŞİM » TÜHİD’den İletişim Fakültesine büyük ödül
24 Nisan 2019 Çarşamba

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri halkla ilişkiler alanındaki en değerli ve itibarlı ödül olan,Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından verilen 18. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri “Genç İletişimciler” kategorisinde ödüle layık görüldüler. 160’ın üzerinde projenin başvurduğu yarışmada büyük bir başarıya imza atan öğrenciler, halkla ilişkiler alanındaki ilk ödülü kazandılar.

Proje koordinatörlüğünü İletişim Fakültesi Medya Merkezi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Kaan Gez’in yaptığı İletişim Fakültesi öğrencileri, halkla ilişkiler alanındaki en değerli ve itibarlı ödül olan ve Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından verilen 18. Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri “Genç İletişimciler” kategorisinde ödüle layık görüldüler. Öğrenciler, 160’ın üzerinde projenin başvurduğu ve bunların sadece 92’sinin geçerli olduğu projeler arasından seçilerek büyük bir başarıya imza attılar.

Proje Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Kaan Gez yaptığı açıklamada şunları ifade etti; “Fakültemiz daha önce haber, radyo, belgesel vb. alanlarda birçok kez ödül kazandı. Ancak halkla ilişkiler alanında daha önce ödül kazanamamıştı. Ödülün 11 yıllık fakülte tarihinde halkla ilişkiler alanında alınan ilk ödül olmasından dolayı öğrencilerim adına çok mutlu ve gururluyum. Ayrıca bu ödülün halkla ilişkiler alanındaki en değerli ve itibarlı ödül olması ve projemizin çok sayıdaki proje arasından seçilmesi de yine bizler için ayrı bir gurur ve mutluluk kaynağı oldu. Bu ödülün halkla ilişkiler bölümümüz için mihenk taşı olacağına inanıyorum. Öğrencilerimiz bu ödülle kendilerinden sonra gelecek olan arkadaşlarına da kapı açmış oldular. Bu ödül, TRT Geleceğin İletişimcileri ve TGC ve Aydın Doğan Vakfı tarafından ortaklaşa düzenlenen 30. Genç İletişimciler Yarışmalarına hazırlanan öğrencilerimize de itici bir güç oldu. Kendilerine güven ve inanç aşıladı”

İletişim sektöründe 47’inci yılını kutlayan Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD); bu yıl 18.’si gerçekleşecek Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri’ni 21 ana ve 27 alt kategoride dağıtacak. Projeleri değerlendiren Altın Pusula Seçici Kurul Üyeleri iş dünyası, akademisyen, STK, medya, iletişim, kamu ve internet camiasının önemli temsilcilerinden oluşturuldu. Bu yıl 18. kez düzenlenen ödül töreninde halkla ilişkiler profesyonellerinin yanı sıra iş ve siyaset dünyasının önemli simaları, seçici kurul üyeleri, medya, akademisyenler ve genç iletişimciler bir araya gelecek. Ödül töreni İstanbul’da 29 Nisan Pazartesi akşamı, Zorlu PSM Sky Lounge’da gerçekleştirilecek.