ÜNİVERSİTEDEN » Dünya kadınlar gününe özel büyük jest
10 Mart 2019 Pazar

Gümüşhane Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Karadeniz müziğinin güçlü sesi Ekin Uzunlar, Grup Canca ve Grup Palto konserleri düzenlendi.

Haber: Ömer Yıldızcı, Kadir Tekin

Sema Doğan yaşam alanında gerçekleştirilen ve üniversite öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği konserde gençler doyasıya eğlendi.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, eşi Gülsen Çimen’le birlikte katıldığı konserde kadınlara çiçek takdim ederek gençlerle öz çekim gerçekleştirdi.

Alanı dolduran öğrencilere seslenen Çimen: “Sizlerin gözleri güldüğü zaman bizlerde gülüyoruz. Sizler bu şehirde huzurlu, güvenli okuyup, güzel hatıralarla mezun olmanız için bir abiniz olarak ve belediye başkanınız olarak her şeyi yapmaya hazırız. Bugüne kadar yaptığımız bütün projeler gençlerle ilgili” şeklinde konuştu.

Çimen: “Bu şehirde yaşayan üç kişiden bir tanesi öğrenci “

Konuşmasında öğrencilerden bahseden Çimen bu şehirde yaşayan üç kişiden bir tanesi öğrenci. Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Ben şehrimizin her noktasında bunu anlatıyorum. Gümüşhane Belediyesi olarak çalışmalarımız sizinle ilgili. Bundan sonra da böyle olacak. Bizden önce görev alan arkadaşlarımız oldu, onlara teşekkür ediyorum. Biz geldik bu şehri sizinle beraber şahlandırdık ve şahlandırmaya da devam edeceğiz” dedi.

Çimen: “Hizmet etmeye devam edeceğiz”

Gençleri önemsediklerini ifade eden Başkan Çimen, “Sema Doğan Parkımız da bu projelerden bir tanesi. Biz yeni projelerle tekrar karşınıza çıkacağız. Birçok projemiz var. Hizmet etmeye devam edeceğiz. Projelerimizi sizlerin hizmetine sunacağız. Alışveriş merkezinin temelini inşallah önümüzdeki günlerde atıyoruz. İnşallah bu yıl alışveriş merkezimiz de bitiyor. Biz belediyeyi kazandığımız gün üniversite ve gençlik birimi kurduk. Bu birimi sizler için kurduk. Yaptığımız tüm yardımları birimimiz ve kulüplerimiz aracılığıyla yaptık. Belediye olarak üniversite meclisi kurduk. Meclisi 2019 yılında daha aktif hale getireceğiz. Sizlerle daha içi içe olacağız. Önümüzdeki günlerde yeni projelerimizi sizlere açıklayacağız” şeklinde konuştu.

Programda daha sonra Gümüşhane’nin başarılı müzik grupları olan Grup Palto ve Grup Canca’nın sahne almasının ardından Karadeniz’in son dönemde yetiştirdiği en önemli seslerden biri olan Ekin Uzunlar, söylediği birbirinden güzel şarkılarla alanda bulunanları zaman zaman duygulandırıp zaman zaman eğlendirirken sesinin yanı sıra kemençesiyle gerçekleştirdiği sahne performansıyla da izleyenlerden tam not aldı.