ÜNİVERSİTEDEN » Sosyal Yardımlaşma Kulübü çocuklara tebessüm oldu
26 Aralık 2018 Çarşamba

Gümüşhane Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan Sosyal Yardımlaşma Kulübü, Şiran ilçesine bağlı olan Akbulak İlköğretim Okulunda eğitim gören öğrencilere kırtasiye yardımında bulunarak okulun iç cephe boyalarını da yeniledi.

Haber: Seda Fırın

Sosyal Yardımlaşma Kulübü Başkanı Esma Özgenç ise gerçekleştirilen boya ve kırtasiye yardımı etkinliği ile ilgili olarak şu bilgileri verdi: “Bu faaliyetimizi Akbulak İlköğretim Okulu öğretmenlerinin bizimle irtibata geçmeleri sonucunda gerçekleştirdik. Akbulak İlköğretim Okulu üçü anasınıfı olmak üzere toplamda otuz öğrencisi bulunan bir köy okulu. Biz burada önce okulun iç cephe boyalarını yeniledik sonrasında ise 15 arkadaşımız ile  kırtasiye malzemelerini teslim etmeye gittik. Çocukların güzel gözlerini görmek dünyadaki en güzel şey.”

“Çocukların yüzünü güldürecek etkinlikler yapmayı sürdüreceğiz”

Kurulduğu 2014 yılından bugüne kadar birçok faaliyette bulunan Sosyal Yardımlaşma Kulübü ile ilgili olarak başkan Özgenç son olarak,  “Faaliyetlerimizde yardım malzemelerimizi genellikle gönüllü bağışçılarımızdan temin ediyoruz. Eksik durumda da kulüp arkadaşlarımızdan talep ediyoruz.  Bu etkinliğimizde bize destek olup bizimle okul boyamaya gelen başta danışman hocamız sayın Sefa Mızrak‘a, boyayı temin etmede emeği geçen Ahmet Erbek’e, kırtasiye malzemesi toplanmasında emeği geçen Ömer Gerçek’e, okul öğretmenlerimizle iletişime geçen Sedanur Uzun’a ve diğer tüm emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sosyal Yardımlaşma Kulübümüz 2014’ten beri faaliyette olup her türlü iyi güzel şeyleri yapmayı amaçlıyoruz. Yardımın sadece maddi olmadığını düşünerek çocukların yüzünü güldürecek onları mutlu edecek etkinlikler yapmayı sürdüreceğiz” dedi.