ÜNİVERSİTEDEN » Genç Yeşilay Kulübü eğlence programı düzenledi
10 Aralık 2018 Pazartesi

Gümüşhane Üniversitesi Genç Yeşilay Kulübünün öğrencilere yönelik olarak düzenlediği eğlence programı Belediye Başkanı Ercan Çimen’in katılımıyla gerçekleşti.

Haber: Cüneyt Furkan Şahin

Gümüşhane Üniversitesi Genç Yeşilay Kulübünün 7 Aralık günü 19.00’da Gümüşhane Belediye binasında bulunan Herfene Kutlama Salonunda düzenlemiş olduğu eğlence programı Ercan Çimen' in de katılımıyla gerçekleşti.

Programın açılış konuşmasını yapan Çimen, konuşmasına “Sigara içenler var mı” sorusuyla başladı. Konuşmasına devam eden Çimen, üniversitemiz gençleri için çeşitli projeleri olduğunu ve bu projeleri Üniversite Gençlik Kulübüyle ortak yürüttüklerini söyledi.  Katılımcıların yapılmasını istedikleri etkinlikler konusunda öneri ve talepte bulunmalarını isteyen Çimen,  Merkez Kıraathanesinin de kullanıma hazır olduğunu ve en kısa sürede açılışını yapacaklarını belirtti. Kıraathanenin öğrencilere yönelik bir çalışma prensibi olduğunu ve ne tür özellikleri olduğunu anlatan Çimen, konuşmasında otobüs ücretindeki artışa da değindi. Bu konu hakkında görüşlerini şu şekilde bildiren Çimen, bu artışın akaryakıt fiyatları ve otobüslerin rutin bakım masraflarından kaynaklandığını belirtti. 2019 yılında faaliyete girmesi belirlenen Gümüşhane karttan da bahseden Çimen, bu kartın avantajlarından bahsederek tüm halkın bu karta sahip olmaları vurgusunda bulundu. Konuşmasının devamında hayvan barınağının ne zaman açılacağı sorusuna yanıt veren Çimen, "Gümüşhane Modern Hayvan Barınağının açılışını önümüzdeki hafta Pazartesi veya Salı günü gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle açılışa tüm vatandaşlarımızı bekliyorum” dedi. Çimen bütün katılımcılara geldikleri için teşekkürlerini sunarak konuşmasına son verdi.

Eğlenceye ikramlar ve müzik eşliğinde devam edildi. Katılımcılardan sesi güzel olanlarının da şarkı söylemesiyle tam bir şölen havası oluştu.  Eğlencenin sonunda ise katılımcılar eğlence programını çok beğendiklerini ve bunun devamlı hale getirilmesi konusunda talep bulundular.

Program kapanış konuşmasını yapan Genç Yeşilay Kulübü Başkanı Arif Can Doğan konuşmasında kulüplerinin çalışmalarına devam ettiklerini ve dinamik üyeleri olduğu sürece daha da iyi projelere imza atacaklarını söyledi. Doğan katılımcılara programa katıldıkları için teşekkür ederek Genç Yeşilay Kulübü ailesinin daha da genişlemesi için “Yeşilay her yerde” sloganını söyleyerek konuşmasına son verdi.