ÜNİVERSİTEDEN » Medya Merkezi Tanışma Partisi düzenledi
23 Kasım 2018 Cuma

İletişim Fakültesi Medya Merkezi uygulama birimlerinde çalışan öğrencileri bir araya getirmeye ve kaynaştırmaya yönelik olarak düzenlenen tanışma partisinin bu yıl ikincisi gerçekleştirildi.

Haber: Abdullah Kaya, Cüneyt Furkan Şahin

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde bulunan Medya Merkezi birimlerinde çalışan öğrencilere yönelik olarak 22 Kasım Perşembe günü tanışma partisi düzenlendi. Bu yıl ikincisi düzenlenen tanışma partisinde, Haber Merkezi, Gif Haber, Gif Ajans, Kampüs FM, Film Atölyesi, Gün TV, İletişim ve Organizasyon, Tasarım ile Sosyal Sorumluluk ve Proje uygulama birimleri koordinatörlerinin eşliğinde birimlerde görev alan öğrenciler bir araya geldi. Etkinliğe katılan öğrenciler etkinlik kapsamında çok eğlendiklerini belirterek tekrarının yapılacağı zamanı heyecanla beklediklerini dile getirdiler. Etkinlikte konuşan İletişim ve Organizasyon Birim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Kaan Gez, “Bu yıl etkinliğin ikincisini düzenledik. Birimlerin birlik ve bütünlük halinde çalışmasını ve diğer birimler ile sürekli etkileşim halinde olmasını istiyorum. Etkinliğin amacı birim çalışanlarının tanışması ve kaynaşmasıdır” dedi. Yapılan açılış konuşmasının ardından öğrenciler müzik ve aperatifler eşliğinde etkinliğin tadını çıkardı.