ÜNİVERSİTEDEN » Edebiyat Fakültesi’nde burs amaçlı fotoğraf sergisi düzenleniyor
15 Ekim 2018 Pazartesi

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Orhan Bingöl kişisel fotoğraflarından oluşan bir sergi açtı.

Edebiyat Fakültesi içerisinde yer alan sergiden elde edilecek gelir ile öğrencilere burs imkânı sunmayı amaçlayan Dr. Öğr. Üyesi Bingöl, konuyla ilgili olarak, “Bu fotoğraf sergisi benim birkaç aydır planladığım bir etkinlikti. İçerisinde hem sanat hem de soysal bir boyut olsun istedim ve bir fotoğraf sergisi düzenlemeye karar verdim. Sergide 24 fotoğraf bulunuyor. Fotoğrafların hepsi bana ait. Sergideki fotoğrafların hepsi birer teşhir ürünü. Dolayısıyla sergi esnasında beğenilip sipariş verilen fotoğrafları ücret karşılığında yeniden tablo haline getirip ilgili kişilere teslim ediyoruz. Serginin sonunda elde biriken para ile de öğrencilere burs temin etmeye çalışıyoruz. Böylece görsel bir etkinliği sosyal bir yardım kampanyasına dönüştürmeyi umuyoruz. Üç gün sürecek olan sergimiz herkese açık. Şimdiden tüm ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bingöl’ün 24 adet kişisel fotoğraf çekimlerinden oluşan sergi 15-18 Ekim tarihleri arasında Edebiyat Fakültesinde yer almaya devam edecek.