ÜNİVERSİTEDEN » İletişim Fakültesi Medya Merkezinde gönüllü öğrenci alımları başladı
9 Ekim 2018 Salı

Üniversitemiz İletişim Fakültesi Medya Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren dokuz uygulama birimine öğrenci alımları bugün başladı.

Haber: Seda Fırın

Medya Merkezinde yer alan GIF Haber, GIF Ajans, Haber Merkezi, Kampüs FM, GÜFA Film Atölyesi, Gün Tv, İletişim ve Organizasyon, Tasarım, Sosyal Sorumluluk ve Proje birimleri, gönüllü olarak çalışmak isteyen İletişim Fakültesi öğrencilerinden yoğun ilgi gördü.

İletişim Fakültesi Medya Merkezinde gerçekleşen seçmeleri büyük bir ilgiyle takip eden öğrenciler “Diğer üniversitelerde yer alan iletişim fakültesi öğrencilerine oranla kendimizi oldukça şanslı hissediyoruz. Birçok üniversiteye göre bize sunulan imkânlar oldukça geniş. İleride sektöre hazır olarak mezun olacağımız için mutluyuz" diyerek görüşlerini dile getirdi.

"Birinci sınıfların yoğunlukta olması bizi mutlu etti"

İletişim Fakültesi Medya Merkezi Genel Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Bahar Öztürk ise konuyla ilgili olarak "Medya Merkezi uygulama birimlerinde görev yapmak üzere düzenlediğimiz öğrenci alımı toplantısının ilk  gününde yoğun talepleri için öncelikle öğrencilere teşekkür ediyorum. Öğrenci alımlarımız yarın da devam edecektir. Okul hayatına yeni başlayan birinci sınıfların katılımının çoğunlukta olması beni ve diğer birim sorumlusu arkadaşlarımı mutlu etti. Birinci sınıf öğrencilerimizin bu fakülteyi tercih etmeleri kendileri için büyük avantaj çünkü öğrendikleri bilgileri medya merkezi aracılığıyla uygulama fırsatı da bulmuş olacaklar. Geçen yıllarda bizimle çalışan öğrencilerimiz ve medya merkezine yeni katılacak öğrencilerimizle birlikte verimli bir dönem geçirmeyi umuyoruz” dedi.

Radyo Televizyon ve Sinema, Halkla İlişkiler ve Tanıtım ile Gazetecilik bölümleri öğrencilerinin yakından takip ettiği ve iki gün sürecek olan seçmelere 10 Ekim Çarşamba günü ise 15-17 saatleri arasında Medya Merkezi toplantı salonunda devam edilecek.