İLETİŞİM » GİF akademisyenleri iftar yemeğinde buluştu
12 Haziran 2018 Salı

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi akademisyenleri iftar yemeğinde buluştu. İftar yemeğine Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Radyo, Televiyon ve Sinema ve Gazetecilik bölümleri öğretim elemanları katıldı. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gülsüm Çalışır, "Ramazan ayı birleştirici, kapsayıcı ve bütünleştirici bir aydır. Biz de uzun soluklu bir eğitim öğretim döneminin ardından böylesi bir iftar yemeğinde bir araya geldik. Bu tür birliktelikler bizi daha birbirimize yakınlaştırıp kaynaştırıyor. Etkinliği organize eden hocamız başta olmak üzere katılım sağlayan bütün hocalarımıza teşekkür ederim. Bu vesile ile yaklaşan Ramazan Bayramının herkese huzur, mutluluk getirmesini dilerim." şeklinde konuştu.

Gazetecilik Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Emre Ş. Aslan ise, "İftar yemeği programımıza katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Bu vesile ile bölümümüz hakkında bilgi vermek isterim. 2018-2019 eğitim öğretim yılında Gazetecilik bölümümüze öğrenci alımına başlıyoruz. Bölümümüz için yeni bir süreç başlıyor. Hepimize hayırlı olmasını diliyorum." açıklamasını yaptı. İftar yemeği toplu fotoğraf çekiminin ardından buldu.