İLETİŞİM » Film Galası ve Söyleşi Programı Düzenlendi
28 Mayıs 2018 Pazartesi

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi uygulama birimlerinden Gümüşhane Film Atölyesi (GÜFA) tarafından çekilen belgesel filmlerin gösterimi ve ardından filmlerin yönetmenleriyle söyleşi programı düzenlendi.

17 Mayıs 2018’de İletişim Fakültesi amfi salonunda gerçekleştirilen etkinliğe pek çok öğrenci ve öğretim elemanı katılım gösterdi. Gerçekleştirilen etkinlikte Doğukan Akın tarafından çekilen Alarga, Mert Mutlu tarafından çekilen Schön ve Arş. Gör. Said Tuğcu’nun çekimlerini üstlendiği Altın Kızlar filmleri izletildi. Gösterim programından önce Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sertaç Timur Demir konuşmalarını gerçekleştirdi. Gösterimler sonrası filmlerin yönetmenleri film çekim süreçlerine ilişkin deneyim ve tecrübelerini paylaştı. Etkinliğe katılan Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ayyıldız söyleşi programında, çalışmalarından dolayı öğrencileri tebrik ederek gerçekleştirilen çalışmalardan memnun olduklarını ifade etti.