ÜNİVERSİTEDEN » Kelkit Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezunlarından KPSS Atamalarında Üstün Başarı
19 Temmuz 2017 Çarşamba

İlk ve Acil Yardım Programı (Paramedik) alanında eğitim sunan Gümüşhane Üniversitesi Kelkit Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu mezunları, 2017 KPSS atamalarında üstün bir başarı göstererek ülkemizin çeşitli illerine  sağlık personeli olarak atandı.

T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 2017 KPSS personel alımı ataması kapsamında Kelkit Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olan İlk ve Acil Yardım Programı (Paramedik) mezunu 43 öğrenci,  çeşitli illerde farklı birimlere yerleştirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, 2017 KPSS'de Kelkit Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu mezunu öğrencilerinin gösterdiği üstün başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Üniversitemizin eğitim kalitesi ve öğrencilerimizin başarıları katlanarak devam ediyor. Bunun son örneği de Kelkit Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin 2017 KPSS'de gösterdiği başarıdır. Adı geçen meslek yüksekokulunda eğitim alanöğrencilerimiz son teknolojiyle donatılmış laboratuvar çalışmaları ve teorik bilginin yanında Kelkit Devlet Hastanesi, Aile Hekimliği, Toplum Sağlığı Merkezi gibi birimlerde de uygulamalı olarak eğitimlerini sürdürmektedir. Öğrencilerimizin üstün başarısında başta Kelkit Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kemal Kurt olmak üzere, diğer öğretim elemanlarımızın da ciddi katkıları bulunmaktadır. Kendilerine öğrencilerimize verdikleri başarılı eğitim ve onları iş hayatının zorluklarına hazırlamaları konusunda gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Mezunlarımızın kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan atamalarda ülkemizin çeşitli illerinde farklı birimlere yerleştirildiğini görmek bizleri gururlandırıyor. Bu başarıda katkısı olan herkese bir kez daha teşekkür eder, ataması yapılan öğrencilerimize de bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim" şeklinde konuştu.