İLETİŞİM » GÜFA Kanada Montreal Türk Filmleri Festivali’nde finalde
21 Nisan 2017 Cuma

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencisi Abdurrahman Demir tarafından çekilen "Kırmızı" belgesel filmi Kanada Montreal Türk Filmleri Festivali'nde yüzlerce film arasından sıyrılarak finale kaldı.

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi uygulama birimi olan Gümüşhane Film Atölyesi - GÜFA tarafından çekilen "Kırmızı" belgesel filmi bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilecek olan Kanada Montreal Türk Filmleri Festivali'nde finale kaldı. Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü 2. sınıf öğrencisi Abdurrahman Demir yönetmenliğinde, çekimleri Konya'da gerçekleştirilen "Kırmızı" belgesel filmi daha önce farklı film festivallerinde 8 kez finale kaldı. Bu başarı ile ilk kez uluslararası bir festivalde finale adını yazdıran film, festival yolculuğuna devam ediyor ve gerçekleşecek ödül törenlerini bekliyor. Festivalde ödüller, 15 Mayıs tarihinde Kanada'da düzenlenecek olan ödül töreninde sahiplerini bulacak.