ÜNİVERSİTEDEN » Bayburt Üniversitesinden Rektör Zeybek’e “Hayırlı olsun” ziyareti
23 Şubat 2017 Perşembe

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğüne atanması nedeniyle Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i makamında ziyaret ederek başarı dileklerini iletti

Ziyarette, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulkadir Yılmaz, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmettin Tozluve Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Ömer Can eşlik etti.

Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bünyamin Kocaoğlu ve Prof. Dr. Bahri Bayram’ında hazır bulunduğu görüşmede, her iki üniversite arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi ile ilgili ortak görüşler dile getirildi.

Gümüşhane Üniversitesi ve Bayburt Üniversitesi arısında gerçekleşecek işbirliğinin bölge açısından akademik, sosyal ve kültürel alanda önemli katkılarının olacağı vurgulanan görüşmede; öncelikli olarak ortak programların açılması, ortak konferans ve sempozyum etkinliklerin düzenlenmesi gibi faaliyetlerin yapılabileceği konusunda görüş birliğine varıldı.

Ziyaret sonunda Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’un çini vazo ve Prof. Dr. Necmettin Tozlu tarafından hazırlanarak Bayburt Üniversitesince yayınlanan “Dünya’da ve Türkiye’de Üniversite” adlı kitabı hediye ettiği Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek en kısa sürede iadeyi ziyarette bulunmak istediğinisöyledi.