GÜNCEL » GTSO’dan 600 öğrenciye kırtasiye yardımı
21 Ekim 2016 Cuma

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) sosyal sorumluluk alanında yürüttüğü çalışmalar  kapsamında ihtiyaçlı öğrenciler için kırtasiye malzemesi doldurulmuş çantaları İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etti.

GTSO tarafından yürütülen sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalar kapsamında geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere 600 kırtasiye malzemesi dolu çanta hazırladıklarını belirten GTSO Genel Sekreteri Lütfi Kılıç, "Hazırladığımız kırtasiye malzemesi ile dolu çantaların Torul, Kürtün ve Merkez ilçede eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine teslim ettik." dedi.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası olarak belirli aralıklarla sosyal sorumluluk projeleri yürüttüklerini belirten Lütfi Kılıç, yıllar önce başlattığımız ve geleneksel hale getirdikleri Eğitime Destek Kampanyası'nı bundan sonraki yıllarda da sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.