Kuşlar yuvasız kalmasın
YAŞAM » Kuşlar yuvasız kalmasın
18 Kasım 2015 Çarşamba

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi son sınıf öğrencileri, "Kuşlar yuvasız kalmasın" adı altında sosyal proje gerçekleştirildi.

Haber: Sinan Uçar

Projenin içeriği hakkında bilgi veren İletişim Fakültesi son sınıf öğrencilerinden Murat Demir, “Gümüşhane’nin iklim şartlarını biliyoruz. Kuşların kış ayını daha rahat geçirmeleri için onlarla yuva yaptırmaya karar verdik. Marangoza giderek bizlere 30 tane kuş yuvası yapmalarını rica ettik. Gümüşhane Belediyesi’ne yaptırdığımız kuş yuvalarını asma konusunda bize yardım edecek bir ekip tahsis etmeleri konusunda müracaat ettik” dedi.

“Bizden Bir Şeyler Kalsın“

Son sınıf öğrencisi olduğunu belirten Sinem Güzelmansur şunları söyledi: “Arkadaşlarımızla yaptığımız çalışmalar sonucunda doğaya zarar vermeyecek şekilde kuş yuvası projesini hayata geçirip bizden de bir şeyler kalsın istedik. Belediye ekiplerinin de yardımını alarak marangozda yaptırdığımız kuş yuvalarını ağaçlara astık."