EKONOMİ » GTSO "Hizmet Sektöründeki İşverenler ve Yöneticilerle İnsan Kaynakları Yönetimi" Eğitimleri Başladı
10 Kasım 2015 Salı

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Tarafından Hazırlanarak Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansınca kabul edilen  "Gümüşhane'de Hizmet Sektöründeki İşverenler ve Yöneticilerle İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi Projesi" eğitimleri başladı.

Projenin Açılış konuşmasını yapan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, günümüzde en zor şeyin bilgiye ulaşmak olduğu, bilgiye ulaşmak için emek harcamak gerektiğine vurgu yaparak işverenler ve çalışanlarının iş hayatlarında istihdam ile ilgili karşılaştıkları sorunların çözümüne katkı sağlayacak projeye kaynak ayıran Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansına, proje eğitimlerine akademisyenleri ile destek sağlayan Gümüşhane Üniversitesine, eğitimlere katılan işverenler ve çalışanlarına teşekkür etti.

Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Lütfi Kılıç'ın proje eğitimleri ile ilgili bilgi vermesiyle başlayan eğitim kapsamında, Gümüşhane Üniversitesi akademisyenlerinden Yrd. Doç. Dr. Tarhan Okan İnsan Kaynakları Planlaması, İnsan İlişikleri ve Önemi, İnsan Kaynaklarının İşlevi, boyutları, stratejileri, planlanma süreci ve stratejik yönetim konularında bir sunum gerçekleştirerek katılımcıların sorularını cevaplandırdı.