KÜLTÜR-SANAT » Fatih Portakal Gümüşhane’de Seminer Verdi
2 Aralık 2014 Salı

Ünlü haber sunucusu ve gazeteci Fatih Portakal, Gümüşhane’de Etkili İletişim ve Beden Dili Eğitimi üzerine seminer verdi.

Haber: ALİ YILMAZ –SİNAN UÇAR

Gümüşhane Kültür Merkezinde düzenlenen seminer kapsamında gençlerle bir araya gelen Portakal, etkili iletişim, topluluk önünde konuşma sanatı, beden dilinin doğru kullanımı, medya sektörü ve medyada kariyer, TV programcılığı, spikerlik ve haberciliğe dair birçok konuda bilgi ve tecrübelerini paylaştı.
Sosyal hayatta başarı için birlikte hareket etmenin önemine değinen Portakal, bir gruba dahil olmanın bireyin kişisel gelişimi ve sosyal aktiviteleri açısından önemli artıları olacağını söyledi.
Portakal, iyi bir haberci olmanın merak edip sorgulamaktan geçtiğini belirterek, “Her zaman ve her konuda merak edin, soru sorun ve eleştirin. İnsanlar hayat boyu sürekli bir elemeden geçer. Bu eleme sürecinde farkındalığınızı ortaya koyun ki, bir farkınız olsun. Bu fark sizi hedeflerinize ulaştırabilsin” dedi.
Özellikle üniversite öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdikleri seminer sonunda katılımcılara 3 adet profesyonel eğitim sertifikası verildi.
Loading the player...